Informacije in hitri nakup
051 352 548
info@pnv.si
Boom On-net
O spletni trgovini
Pogoji nakupovanja
Varovanje osebnih podatkov
Plačilni pogoji
Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica
Nakupovalna košarica se v spletni trgovini uporablja podobno kot v klasični trgovini.
V košarico torej lahko spravljaš izdelke, ki se ti zdijo zanimivi in vredni nakupa, pred nakupom pa jih lahko iz košarice odstraniš ali shraniš na nakupovalni listek za prihodnjič.
Vrednost košarice se sproti sešteva, lahko pa tudi spreminjaš količino izdelkov.
Nakupovalni listek je odličen pripomoček, saj lahko nanj spraviš tiste izdelke, ki te zanimajo in bi jih želel naslednjič kupiti.

Fizični kupci
Spletni center zagotavlja potrošnikom številne ugodnosti v primerjavi z nakupom v klasični trgovini. Kupljeno blago iz kakršnih koli razlogov, le da je nepoškodovano, vrnete v 15 dneh. To zagotavlja Zakon o varstvu potrošnikov.
Plačilo je možno po predračunu na TRR in z gotovino za dostavne stroške.
Nakup je možen po spletnih cenah, ki so praviloma nižje od maloprodajnih cen v klasičnih trgovinah. Prodajni program je neprimerno bolj pregleden, kot pri katerikoli dobro založeni trgovini oziroma salonu. Spletni nakup vam prihrani ne le uro ali dve, saj ni možnosti, da bi si kjerkoli ogledali tolikšno količino izdelkov prej kot v dveh dneh in še borba za prevoz odpade.

Poslovni uporabniki
Spletni center "boom.on-net.si" ni namenjen le zasebnim potrošnikom, temveč tudi poslovnim uporabnikom. Cene so enake kot so na spletni strani prikazane, vendar
obstaja možnost pogodbenega sodelovanja, kar omogoča razna povpraševanja.
Način plačila brez sklenjene pogodbe ostaja enak, kot za fizične osebe.

© Boom On-net, 2023, Produkcija: PNV Group Kontakt